cabinet 2

Ai grijă de sănătatea dinților tăi

Cabinetul Meditrent promovează servicii medicale de calitate pentru prevenirea și tratarea problemelor dentare.Personalul medical are o experienta de peste 20 de ani în stomatologie și cazuistică variată rezolvată în decursul acestor ani.

În cabinetul Meditrent serviciile medicale sunt asigurate de doctori care au făcut stagii de lucru atât în România, cât și în Italia sau Germania, în cabinete  private . Te așteptăm să vi în acest cabinet pentru ca problemele tale dentare să fie rezolvate.

Valori și principii în relația cu TINE:

  • Transparență: Înainte de a începe orice tratament, echipa Meditrent te informează cu privire la intervenția, tipul, timpul și costurile aferente.
  • Comunicare: Îți explicăm fiecare etapă a planului de tratament sau intervenție.
  • Responsabilitate: Te evaluăm și din punct de vedere al medicinei generale, iar acolo unde considerăm necesar, îți recomandăm efectuarea de investigații suplimentare.
  • Planificare: Acționăm în timp util, alegând ședințe mai concentrate ca acțiune și mai puține la număr. În felul acesta nu pierzi timp cu drumurile, iar problema ta este mai rapid rezolvată.
  • Empatie: Știm că teama de durere nu poate fi învinsă cu argumente raționale. Asigurăm anestezie locală pentru tratamentele uzuale sau anestezie generală pentru intervențiile complexe.
  • Relatia cu pacientii: Ne pasă de tine și urmărim intervențiile efectuate la 3, 4 sau 6 luni, după caz.

Grija pentru sănătatea ta începe de la primul pas în cabinetul nostru!

Punem mare accent pe asigurarea unui mediu cât mai steril. Toate suprafețele și piesele de lucru din cabinetul dentar sunt sterilizate după fiecare pacient, iar instrumentarul sterilizat în autoclavă se videază în pungi speciale. Îți oferim astfel protecție totală atunci când vii pentru tratamentul stomatologic.

Dr. Doina Trent

Medicul Doina Trent este absolventa a Universitatii CAROL DAVILA Bucuresti specializarea stomatologie, membru in Colegiul Medicilor Dentisti din Romania.

Am o experienta de peste 20 de ani in medicina dentara si pe parcusul acestei perioade de activitate am intalnit diverse cazuri de probleme dentare cu grade de dificultate specifice fiecarui pacient.

Am avut posibilitatea de a lucra in cabinete dentare in Roma ,Italia si in Munchen,Germania iar experienta acumulata in cele 2 cabinete m-a ajutat sa ofer servicii medicale dentare de calitate pacientilor cabinetului Meditrent Clinique,Bucuresti.

Perfectionarea profesionala continua prin participarea la cursuri de pregatire in Endodontie,Implantologie,Odontologie,Protetica si Estetica Dentara mi-au asigurat suportul profesional pentru a fi la curent cu noile metode de tratament in medicina dentara si generarea de solutii medicale optime pentru pacienti.

sala asteptare 2

Aparatură și tehnologie modernă, pentru tratamente sigure.

Primești tratamente stomatologice de înaltă calitate și ne asigurăm că pe durata acestora nu simți deloc durerea. Ca acest lucru să se întâmple, am investit în aparatură și tehnologie modernă. Pe lângă scaunul stomatologic modern, cabinetul deține un fiziodispenser NSK dotat cu fibră optică, aparat care ne ajută să realizăm implanturi de mare precizie. Totodată, deținem echipament APEX FINDER, cu ajutorul căruia măsurăm cu exactitate lungimea canalului unei rădăcini dentare. În felul acesta, tratamentele de endodonție au succes garantat.

Și în domeniul cosmeticii dentare folosim tehnologii avansate pentru albirea dinților, respectiv lampa ZOOM și laserul stomatologic EPIC, pentru ca tu să poți să zâmbești mereu cu încredere.

Imagini din cabinet